KIA in debat

Nieuws | de redactie
18 november 2008 | Het Innovatieplatform organiseert met de LSVb tijdens 'Boven het maaiveld' een debat over de Kennisinvesteringsagenda (KIA). Twee jaar na de ondertekening van dit fundamentele document is het tijd voor reflectie. Welke ambities uit de KIA zijn gerealiseerd? Of is de KIA op HO-gebied toe aan herziening?

En wat merkt de student er nou eigenlijk van? Het innovatieplatform heeft de LSVb gevraagd op het Innovatieproeftuin-evenement een debat te verzorgen hierover.

Opvallend is zoiets wel, zegt voorzitter Lisa Westerveld, want “de LSVb is namelijk zo’n beetje de enige club in hoger onderwijsland die de investeringsagenda van het innovatieplatform niet ondertekend heeft, omdat die ongunstig is voor studenten.” Wat deze agenda betekent voor studenten en het hoger onderwijs, daar zal het in dit debat dan ook over gaan, met mensen van het IP, uit de Tweede Kamer en het onderwijsveld.

ScienceGuide– lezers mogen gratis naar binnen: schrijf in op www.innovatieproeftuin.nl en vul in: ipr554712.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK