Nieuw artikel (21)

Nieuws | de redactie
25 november 2008 | UM- en UvA-hoogleraar Henriëtte Maassen van den Brink gaat oud-VSNU-voorziter Ed d'Hondt vervangen in de Raad van Toezicht van de HAN.

 Henriëtte Maassen van den Brink beschikt over uitgebreide academische ervaring en is zeer goed ingevoerd in het hoger onderwijs. In het dagelijks leven combineert zij haar hoogleraarschap onderwijs- en arbeidseconomie bij de universiteiten van Amsterdam en Maastricht met haar werk als wetenschappelijk coördinator in verschillende wetenschappelijke onderzoeksprogramma’s en vice decaan bij de Universiteit van Amsterdam School of Economics. Zij is ook lid van de Onderwijsraad en initiatiefnemer van TIER, waarin evidence based onderwijsbeleid wordt onderzocht


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK