ScienceGuide Student 2008

Nieuws | de redactie
7 november 2008 | ScienceGuide, ISO en LSVb maken op 10 november de Student van 2008 bekend. Tijdens Vliegende Hollanders, de bètatechniek summit in Amsterdam wordt de volgende dag dit voorbeeld van inzet voor kennis en samenleving van 2008 gehuldigd door het Innovatieplatform. Dit maal draait de keuze om het thema 'creativiteit bij innovatie'. Een jury van LSVb, ISO en ScienceGuide heeft een student gezocht wiens werk een breed herkenbare impuls geeft aan vindingrijke, vernieuwende toepassing van wetenschappelijke kennis.

Daarmee kijken zij vast vooruit op het Europese Jaar van Creativiteit en Innovatie 2009, dat door EC-voorzitter Barroso is uitgeroepen. De jury bestond uit Lisa Westerveld (LSVb), Hidde Terpoorten (ISO) en PG Kroeger (ScienceGuide).
 
Huldiging
De huldiging zal worden verricht op 11 november 2008 door Robbert Dijkgraaf (KNAW) en Gerard Kleisterlee (Philips), beiden lid van het Innovatieplatform. Dit zal gebeuren ter afsluiting van de summit Vliegende Hollanders van het Platform Bèta Techniek. Deze zal worden gehouden in de Passengers Terminal Amsterdam. Al ruim 2500 mensen uit HO, R&D, bedrijfsleven, politiek en onderwijs hebben zich aangemeld hiervoor. De huldiging vindt plaats als feestelijke ‘uitsmijter’ van het evenement, van 16.30 tot 17.00 uur.

Belangstellenden uit de pers en het hoger onderwijs worden van harte uitgenodigd deze huldiging bij te wonen. U kunt zich daartoe hier inschrijven. Er zal ook gelegenheid zijn te spreken met de gehuldigde student en haar/zijn college van bestuur en ‘kennisomgeving’ en met de leden van de jury.   


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK