Speeddate met Ron Minnée

Nieuws | de redactie
28 januari 2009 | Ambtenaren hebben een stoffig imago. Toch betekenen ze meer voor studenten dan zij zelf en die studenten soms denken. Wil jij als (aspirant)-studentbestuurder hoogstaande ambtenaren het hemd van het lijf vragen en ze eens flink aan de tand voelen? Wil je in één middag te weten komen hoe onderwijsbeleid wordt vormgegeven, hoe je daar als student over kun meebeslissen en wat je in de toekomst kun doen met je medezeggenschapskwaliteiten? Dan krijg je daar nu de mogelijkheid voor, tijdens het nieuwe evenement: Speeddaten met Ambtenaren in Den Haag.

Ron Minnée (Directeur Hoger Onderwijs, ministerie OCW) zal de dag openen met een inspirerende lezing, waarna de speeddatesessies zullen plaatsvinden. Bovendien zal de FNV in een workshop laten zien hoe het leven na de medezeggenschap er uit ziet: welke kwaliteiten heb je opgedaan tijdens de medezeggenschap en hoe maak je hier gebruik van? Hoe ziet de medezeggenschap er buiten het onderwijs uit, bijvoorbeeld in een vakbond of ondernemingsraad?

De trainingsmiddag zal plaatsvinden op vrijdag 13 februari,  in de Haagse Hogeschool (Den Haag) en zal starten om 15.00u en eindigen rond 20.00u. Er zijn aan de dag geen kosten verbonden en zoals het een goede trainingsdag betaamt, krijg je ook een diner. Voor uitgebreide informatie over de invulling van de dag en om je in te schrijven: www.studentenpolitiek.nl/speeddaten.«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK