HAN opent speciaal crisisloket

Nieuws | de redactie
9 februari 2009 | Als antwoord op de crisis opent de Hogeschool Arnhem-Nijmegen vandaag een ondernemersloket. “Bedrijven nemen op dit moment minder trainingen af, terwijl ze wel degelijk hulp kunnen gebruiken”, zo zegt logistiek-lector Stef Weijers.

De HAN biedt al jaren trainingen, omscholingstrajecten en advies op maat voor bedrijven in de regio. In deze tijden van crisis kunnen bedrijven dit extra goed gebruiken. Zo kunnen er veel kostenbesparingen gerealiseerd worden door betere samenwerking, zo geeft lector Stef Weijers aan. “Medewerkers van bedrijven zijn vaak zo gericht op de key performance indicators van hun afdeling, dat ze de rest van het bedrijf wat uit het oog verliezen. Wij geven tweedaagse trainingen waarna mensen met actiepunten naar huis gaan om beter samen te werken met de rest van hun keten. In een groot bedrijf in de zuivelsector dat we hiermee hielpen, is zo bij de introductie van een nieuw product 2 ton aan besparingen gerealiseerd. Aangezien de ontwikkelingen in de zuivelsector heel snel gaan, kan zoiets essentieel zijn”.

De HAN Ondernemersdesk is vanaf 9 februari van 9.00 tot 17.30 bereikbaar via telefoonnummer 026 – 3658393.

Via email: ondernemersdesk@han.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK