Kennis-steden impuls voor Azië

Nieuws | de redactie
16 februari 2009 |

Dankzij Richard Florida weten we veel van creatieve steden in de VS en Europa, maar hoe zit het met de nieuwe economische tijgers in het Oosten? Stedenwatcher Frits Grotenhuis analyseerde opkomende steden in Zuidoost Azië. “Nederlandse creatieve bedrijven hebben Singapore nog maar beperkt ontdekt. De stad wordt wel door steeds meer internationale bedrijven als testbed of Living Lab beschouwd. Singapore is dan ook sterk ontwikkeld en de bevolking staat open voor nieuwe ervaringen, wat het een ideale omgeving maakt om initiële prototypen te testen.Lees verder


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK