Uitnodiging voor de KIA foto 2009

Nieuws | de redactie
24 februari 2009 |

De KIA richt zich er op dat de kennisinvesteringsquote omhoog zou moeten naar 9%, waarmee Nederland in 2016 tot net onder de Europese top zou reiken. Hiervoor zouden in de komende twee kabinetsperioden 6 miljard extra publieke investeringen nodig zijn. In oktober 2008 noemde premier Balkenende tegenover ScienceGuide de concrete verwezenlijking van de Kennisinvesteringsagenda “een minimale voorwaarde” om Nederland in de wereldtop van kennis en innovatie te houden.

Op vrijdag 27 februari 2009 wordt de KIA foto 2009 gepresenteerd door Alexander Rinnooy Kan, Robbert Dijkgraaf, Gerard Kleisterlee en Kees Tetteroo. Lezers van ScienceGuide uit het bedrijfsleven, wetenschap, innovatie en onderwijs worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en mee te discussiëren: van 10.30-13.00 uur in Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdokskade 143.

Programma:

1. Openingswoord door dhr. Van Velzen, Openbare Bibliotheek A’dam 
2. Presentatie KIA foto 2009 door IP-leden: Robbert Dijkgraaf, Gerard Kleisterlee en Kees Tetteroo
3. KIA-partijen aan het woord over thema’s voor 2009: professionalisering docent, leven lang leren en interactie kennisinstellingen en bedrijfsleven
4. Follow-up in 2009
5. De ‘maak-kennis’ lunch. U ontmoet o.a. de verschillende KIA-partners, als TNO, VNO-NCW, de verschillende landelijke raden voor onderwijs, NWO, MKB- Nederland, AcTI-NL en diverse vakbonden.

Voor deze bijeenkomst is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Ontvangst vanaf 10.00 uur. Toegang is kosteloos. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via info@innovatieplatform.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK