De droom van elke student

Nieuws | de redactie
30 maart 2009 | De ultieme stageplaats is beschikbaar: het Holland Expo 2010 paviljoen op de wereldtentoonstelling in Shanghai.

Hbo’ers werken daar volgend jaar samen met de beste vakmensen. Het meewerken aan Holland Expo biedt hogescholen een uitgelezen kans om een netwerk op te bouwen in Shanghai en zich in Azië en eigenlijk wereldwijd te profileren. Codarts en de Hs Rotterdam hebben daar al een bijzondere rol voor hun opleidingen weten te verwerven.

Skills Netherlands is door de EVD Internationaal en Ondernemen (Economische Voorlichtingsdienst) gevraagd een team van Nederlandse jonge talentvolle vakmensen te selecteren. Skills Netherlands is een stichting die zich inzet voor de promotie van het vakmanschap en beroepsonderwijs. Meer info en aanmelden kan hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK