Geven en nemen

Nieuws | de redactie
23 maart 2009 | Tijdens het Nuffic Jaarcongres 2009 staat de relatie tussen internationalisering en ontwikkelingssamenwerking centraal. Hoofdspreker is ITC-rector Martien Molenaar. Het congres vindt op 31 maart 2009 plaats in Rotterdam.

Diverse sprekers en workshops gaan in op de kansen en mogelijkheden binnen het brede scala van internationale samenwerking in het hoger onderwijs, voor u en uw instelling.

Workshops
De volgende aspecten komen aan bod:
§  Projecten en programma’s.
§  Beleid en strategie.
§  Branding en marketing.
§  Opvang en begeleiding van buitenlandse studenten in Nederland.

U kunt zich bijvoorbeeld inschrijven voor sessies over de tweede fase van Erasmus Mundus, het nieuwe internationale onderwijsprogramma NICHE, en meediscussiëren over onderwijspromotie in het buitenland.  En wat dacht u van een workshop over de vernieuwde Netherlands Fellowship Programmes of een speeddate met de directeuren van de Neso’s?

Programma en aanmelden
In het programma  vindt u een volledig overzicht en een beschrijving van alle sessies. U kunt zich meteen voor de sessies van uw keuze aanmelden als u zich inschrijft voor het Jaarcongres.
§  Inschrijven voor het Nuffic Jaarcongres 

Oranje Loper Award 2009
Tijdens het jaarcongres op 31 maart wordt voor het eerst de Oranje Loper Award uitgereikt. De Oranje Loper Award is een award voor de hogeronderwijsinstelling die zich extra inzet om haar buitenlandse studenten zich welkom te laten voelen in Nederland. Elke instelling die hiervoor speciaal initiatief neemt kan zich aanmelden. Meer informatie hierover vindt u op de pagina van de Oranje Loper Award 2009.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK