Leren op de werkplek

Nieuws | de redactie
23 maart 2009 | Aan de hand van twee casestudies doet onderzoeker Josephine Lappia (Hogeschool Rotterdam) aanbevelingen om de kwaliteit van leren op de werkplek te verhogen. 8 april presenteert zij haar onderzoeksrapport.

Josephine Lappia doet promotieonderzoek naar leerwerkarrangementen. Zij werkt als onderzoeker bij de Kenniskring Versterking Beroepsonderzoek van de Hogeschool Rotterdam. De onderzoeksstudie maakt deel uit van een vierjarig promotieonderzoek naar leerwerkarrangementen. In deze onderzoeksstudie worden twee leerwerkarrangementen onderzocht: Leren Bouwen en Opleiden in de School. De eisen, randvoorwaarden en kaders waarbinnen de leerwerkarrangementen worden ontwikkeld, zijn beschreven. De casestudie laten zien welke factoren van invloed zijn op de kwaliteit van leerwerkarrangementen en het werkgerelateerde leren door studenten.

Datum: woensdag 8 april 2009
Tijd: 16-17 uur met aansluitend borrel, inloop vanaf 15.30 uur
Locatie: Symposiumzaal, 1e verdieping van Hogeschool Rotterdam (hoogbouw), Museumpark 40, 3015 CX Rotterdam (tegenover metrohalte Dijkzigt)
Toegang: gratis

Aanmelden: voor 2 april bij Astrid Eyra, a.b.m.eyra@hro.nl
Vermeld bij uw aanmelding de volgende gegevens: organisatie, afdeling, functie, adres, emailadres en telefoonnummer. Op vertoon van de bevestiging van uw aanmelding ontvangt u een exemplaar van het onderzoeksrapport.

Josephina Lappia, Onderzoeksrapport Gewikt en gewogen: Twee casestudies naar de kwaliteit van Leerwerkarrangementen
De samenvatting van het rapport vindt u hier.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK