Tech, design en moed beloond

Nieuws | de redactie
4 maart 2009 | Economisch zware tijden? Grote bedrijven die bij bosjes omvallen? SENZ gaat frontaal tegen de recessie in. En wint de Oscar van de design, de iF Gold Award. Wat begon als een droom van drie studenten, is in enkele jaren uitgegroeid tot een solide en wereldwijd merk.

De ambitie van Hoogendoorn, Kool en Hess is om SENZ uit te laten groeien tot het grootste, beste, meest bekende en meest geliefde paraplumerk ter wereld. Philip Hess vraagt via ScienceGuide zelfs om jong, slim en ervaren personeel: “Op dit moment hebben we zeven vacatures om de harde groei in goede banen te leiden. Het is bijzonder om te merken dat veel goede en ervaren mensen graag bij ons willen werken. Gelukkig gaan we volgende maand verhuizen, want op dit moment zitten we echt aan onze max!”

Met creatief vermogen en continue innovatie heeft SENZ een eigen categorie weten te creëren in een eeuwenoude industrie. Hess: “Wij hopen dat andere jonge mensen ook het lef hebben om met geloof in eigen kracht en visie de wereld van ondernemerschap in te stappen. Met hard werken en een goed team is vooral in tijden van recessie voor jonge, ondernemende mensen alleen maar terrein te winnen.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK