Obama wil eigen Platform Bèta Techniek

Nieuws | de redactie
14 april 2009 | Het Witte Huis krijgt een eigen Platform Bèta Techniek-staf. In een interview verklaart Obama’s wetenschapsadviseur en directeur van het Office of Science and Technology Policy (OSTP), John Holdren, dat er veel aandacht uit zal gaan naar bèta-onderwijs.

“We will have an associate director for science who is known for his or her commitment to strengthening science, technology, engineering, and math education. That’s already clear.”

Wie deze functie gaat vervullen is nog niet officieel bekend gemaakt, maar op de vraag van Scienceinsider of Holdren al iemand op het oog had, antwoordde hij bevestigend: “I do. And this is a big deal for the president. His commitment to education is clear, and it’s shared by the Education Secretary, Arne Duncan. We’re going to do a lot in that domain.”

Lees hier het volledige interview met John Holdren.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK