Rector gaat naar Netspar

Nieuws | de redactie
2 april 2009 | Rector Van der Duyn Schouten van de UvT stapt over naar Netspar, het maatschappelijk topinstituut op het gebied van vergrijzing.

Na ruim negen jaar rectoraat geeft Frank van der Duyn Schouten het stokje door aan Philip Eijlander, momenteel decaan van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. De aanstelling bij Netspar betreft een nieuwe functie waarin Van der Duyn Schouten zich zal toeleggen op bestuurlijke en managementtaken en op het behartigen van de belangen extern.

De nieuwe directeur zal de huidige wetenschappelijk directeuren Lans Bovenberg en Theo Nijman in staat stellen meer aan de inhoud van Netspar bij te dragen en de wetenschappelijke basis van Netspar verder uit te bouwen. De ambities om internationaal de vleugels uit te slaan en dieper in de innovatieketen door te dringen maken deze aanpassing in de bestuursstructuur nodig.«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK