Erasmusvoorzitter ernstig ziek

Nieuws | de redactie
6 mei 2009 | Werken zit er voor voorzitter Jan Willem Oosterwijk van de Erasmus Universiteit voorlopig niet in. Vanwege een ernstige ziekte moet hij zich volledig richten op medische behandelingen. Door een open brief heeft hij medewerkers en studenten hiervan op de hoogte gesteld.

“Mijn agenda op de korte termijn was overladen met activiteiten zowel binnen de universiteit als daarbuiten. Het voelt onwerkelijk om dit zo plotseling, gedwongen door mijn gezondheid, over te moeten dragen, hoeveel vertrouwen ik ook heb in mijn collega’s”, zo schrijft Oosterwijk in Erasmus Magazine.

“Ik realiseer me dat er veel mooie uitdagingen liggen voor alle leden van de universitaire gemeenschap. Jullie moeten me daarbij missen en dat spijt me. Laat ik echter direct zeggen, dat ik er alle vertrouwen in heb, dat jullie met enthousiasme en betrokkenheid de vaart zullen vasthouden. Ondertussen werk ik aan mijn gezondheid in de hoop jullie weer terug te zien.”

De open brief van Jan Willem Oosterwijk vindt u hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK