HBO innoveert technisch onderwijs in Azië

Nieuws | de redactie
7 mei 2009 | Fontys International Projects en de hogescholen Zeeland en INHolland gaan via een een driejarig project engineeringsopleidingen in Indonesië helpen verbeteren. Het betreft twee technische universiteiten (Universitas Pattimura in Ambon en Universitas Cendrawasih in Papua) en twee technische hogescholen (Politeknik Negeri Kupang en Politeknik Negeri Ambon).

FIP is in het project verantwoordelijk voor de hogescholen, in het bijzonder voor de curricula voor Mechanical Engineering en Electrical Engineering. De hogescholen Zeeland en INHolland zullen zich bezighouden met disciplines als Marine Engineering, Naval architecture en Mineral Engineering. Het Institut Teknologi Bandung en Institut Teknologi Sepuluh Nopember (Surabaya) hebben als gerenommeerde Indonesische technische universiteiten eveneens een belangrijke rol in de uitvoering van het project.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK