Europa zoekt input uit design sector

Nieuws | de redactie
18 juni 2009 | Het Designplatform Rotterdam richt zich op een nieuw aspect van de Europese activiteiten dat voor de ontwerpbranche als geheel van belang is;: "design as a driver of user-centred innovation."  Volgens de Lissabon-doelstellingen moeten de Europese landen alles in het werk stellen om innovatie  in het centrum van de aandacht te krijgen. Europa heeft de ambitie om daarmee op wereldschaal leading te zijn. De design-sector gaat een prominente rol spelen bij het bereiken van innovatiedoelen.

Sterker nog: design moet hierbij dé cruciale factor worden! Voor het eerst in de geschiedenis nodigt Europa alle stakeholders in de designwereld uit, van opdrachtgever tot uitvoerder, om een bijdrage te leveren aan een onderzoek. De sluitingsdatum van dit onderzoek is 26 juni 2009.

Hieronder staat de link waarmee u toegang krijgt tot het onderzoek: http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemlongdetail.cfm?lang=fr&tpa_id=135&item_id=3054 



«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK