Nieuwe Vlaamse NVAO-bestuurder

Nieuws | de redactie
16 juni 2009 |

Lucien Bollaert wordt het nieuwe Vlaamse bestuurslid de NVAO. Mr. Bollaert is diensthoofd Onderwijs en Onderzoek van de Hogeschool West-Vlaanderen, die lid is van de Associatie Universiteit Gent. Op Vlaams niveau is Bollaert betrokken bij verscheidene werkgroepen van de Vlaamse Hogescholenraad (VLHORA) op het gebied van kwaliteitszorg. Als deskundige is hij betrokken bij de wetgeving op het gebied van het Vlaamse hogeronderwijssysteem. Op Europees niveau was Bollaert de coördinator van de kwaliteitszorg- en accreditatiecommissie van EURASHE.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK