Top HvA op de schop

Nieuws | de redactie
18 juni 2009 | Bij de HvA is opnieuw sprake van personele wisselingen. Algemeen directeur Jeroen Knigge vertrekt onverwacht vroeg.

Zijn werk wordt tijdelijk waargenomen door de recent beoemde directeur personeel. UvA-HvA voorzitter Karel van der Toorn zegt op Foklia: “Het is een voordeel en een nadeel dat Conny Vermolen pas zo kort in de organisatie is. Ze kan bepaalde dossiers met een frisse blik aanschouwen, maar natuurlijk mist ze ook bepaalde historische kennis.”

Hiermee komt waarschijnlijk ook een voortijdig einde aan heel de funtie van een algemeen directeur voor de hogeschool. Uiteindelijk wordt deze rol vervangen door die van secretaris van de HvA. Inmiddels is er een werving- en selectiebureau aan het werk gezet.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK