Vang kenniswerkers op in de crisis

Nieuws | de redactie
29 juni 2009 | De nieuwe regeling kenniswerkers is voor heel de R&D-sector de moeite waard. Dus ook voor interessant voor lectoraten en hogescholen in den brede.

De regeling richt zich er op kenniswerkers te behouden voor het Nederlandse bedrijfsleven. Bedrijven kunnen hen gedurende de crisis inzetten bij instellingen als universiteiten en hogescholen voor het doen van onderzoek en ontwikkelingswerk rond verschillende bij Senter Novem nader geidentificeerde thema’s. Ze blijven daarbij in dienst van de bedrijven.

Een of meerdere bedrijven moeteen daartoe met een of meerdere hogescholen een voorstel maken voor het inzetten van de te detacheren onderzoeker. Voor deze regeling is in totaal 180 miljoen euro beschikbaar gesteld door het kabinet.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK