Student buddy voor bestuurder

Nieuws | de redactie
28 juli 2009 | Een student van Tourism Management van Stenden hogeschool, Nienke Marije Schaaf is buddy geworden voor gedeputeerde Jannewietske de Vries. Nienke Marije gaat mevrouw de Vries als jongere adviseren over onderwerpen waar de gedeputeerde zich mee bezig houdt.

“Ik merk dat mevrouw de Vries heel open staat voor de gedachtenvan jongere en echt onze mening wil weten. Ze zei dat dezeactiviteit precies is wat ze mist in haar werk. Super. Voor mij ishet ook een bijzondere kans. Ik krijg zo ook meer inzichten in water in mijn vakgebied gebeurt in Friesland. Eerstvolgende afspraakis de doop van het Skutsje in Earnewald en ik mag mee. Voor en nahet evenement kunnen we het over van alles hebben. Ik vind haar eenheel erg vriendelijke en open vrouw en heb er veel zin in. “

Het MentorProgramma Friesland heeft jaren ervaring met het koppelenvan jongeren met een leervraag aan een mentor uit het bedrijfsleven/ werkveld / HBO. Nieuw voor ons is een ontwikkeling die onsprogramma in opdracht van de Provincie Fryslân uitvoert: hetkoppelen van gedeputeerden aan een jongere.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK