Ga mee naar Titan

Nieuws | de redactie
10 augustus 2009 | Verre reizen waren nog nooit zo goedkoop. Vlieg met ScienceGuide dezer weken gratis mee naar Titan, de fascinerende maan van Saturnus!

The Cassini spacecraft has several flyby tours scheduled for the next few months. You can travel for FREE! just by following the the Cassini website. Thrill with some of the closest flybys ever of mystery moon Titan. As a special bonus, if you book today, you can experience Saturn’s solar equinox, as in August the sun crosses from the southern hemisphere to the north. Wonderful worlds are beckoning. It’s a worry free vacation.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK