In debat met Obama’s HO-minister Arne Duncan

Nieuws | de redactie
5 augustus 2009 | De Amerikaanse onderwijsminister Arne Duncan gaat vrijdag 7 augustus a.s. tijdens een seminar op het web in gesprek met campus leaders over de hoger onderwijsagenda van de president. U kunt erbij zijn. Via ScienceGuide.

Het webinar wordt georganiseerd door de American Council on Education in samenwerking met de National Association of College and University Business Officers (NACUBO). Het vindt plaats om 8 uur ‘s avonds.

“In the six months since his inauguration, President Obama has moved higher education to the forefront of the national conversation about how to better prepare our work force, strategically position our nation to compete in a global economy, and ensure a brighter future for all Americans,” zo zegt Molly Corbett Broad, president van de American Council on Education. Corbett, de eerste vrouw die voorzitter werd van de ‘VSNU’ van Amerika, leidt het debat.

Wilt u meedoen aan het webinar, dan kunt u zich hier inschrijven. U krijgt dan een email van de ACE ter bevestiging en aanvullende informatie.

Achtergrondstukken van ScienceGuide over minister Duncan, Obama’s kennisbeleid en Corbett vindt u hier onder.

Arne Duncan’s beleid in Chicago is veelzeggend
Kennis centraal bij Obama
Eerste vrouw aan top VSNU in USA


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK