Prijs voor innovatief leerklimaat

Nieuws | de redactie
24 augustus 2009 | Voor het eerst wordt dit jaar door het Ruud de Moor Centrum aan de OU de Jos van Kemenade Award uitgereikt. Alle instellingen van po tot en met lerarenopleiding kunnen meedingen, als zij leraren ruimte bieden te professionaliseren op de werkplek maken.

De jury, onder voorzitterschap van Kete Kervezee (PO-raad), bestaat uit deskundigen uit verschillende expertisegebieden waaronder Kees Blokland (SSCO), Wim Deetman (Raad van State), Walter Dresscher (AOb), Jos Leenhouts (ROC Mondriaan/MBO Raad) en Emiel Willms (LAKS). Indieningstermijn is uiterlijk 1 oktober. Op 15 oktober nomineert de jury vijf scholen. U vindt de vragenlijst voor nominaties voor de prijs hier.

De inzendingen worden beoordeeld op:
-Innovatief karakter.
-De overdraagbaarheid en duurzaamheid van de resultaten.
-Project moet onderdeel uitmaken van/bruikbaar zijn voor de dagelijkse schoolpraktijk.

De scholen krijgen tijdens de finale op 18 november de kans de jury te overtuigen middels een presentatie, waarom juist zij deze verdienen. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst in het ROC Mondriaan te Den Haag worden door Jos van Kemenade zelf drie prijzen uitgereikt.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK