Samenwerking met Britten krijgt geld

Nieuws | de redactie
3 augustus 2009 | Er is nieuw en extra geld beschikbaar voor Brits-Nederlandse samenwerking op wetenschapsterrein. De British Council en Platform Bèta Techniek stellen middelen beschikbaar voor nieuwe initiatieven, werkbezoeken en seminars.

Tot 10 augustus kunnen aanvragen voor het komende seizoen worden ingediend.

The aim of the British Council Partnership Programme in science is to enable early-stage and talented researchers from higher education institutions in the two countries to meet, exchange ideas and engage in scientific and academic research collaboration. This competitive programme provides a grant-in-aid towards the cost of international travel and accommodation for collaborative research visits and workshops/seminars.
Read the information on application for reserach visits
Read the information on application for workshop/seminar


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK