Universiteit wil met spoed gesprek met Tariq Ramadan

Nieuws | de redactie
13 augustus 2009 | Burgemeester Aboutaleb en zijn wethouders in Rotterdam waren, evenals de Erasmus Universiteit, niet op de hoogte van het feit en de aard van de nevenfunctie van prof. Tariq Ramadan bij 'de CNN' van het regime in Teheran.

Dit blijkt uit een verklaring die is uitgegaan. Men noemt zich ‘bezorgd over de werkzaamheden’ die de internationaal vermaarde islamoloog voor het station Presstv verricht. De gemeente en de universiteit willen de hoogleraar derhalve met spoed spreken, zo hebben ze laten weten naar aanleiding van de vragen, die in hun stad en ook in de Kamer zijn gesteld na de publicatie hierover op ScienceGuide.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK