De loopbaan van de lector

Nieuws | de redactie
9 september 2009 | Lectoren hebben elkaar veel te bieden. Dit is het uitgangspunt van de lectorenconferentie ‘De gulle gever’ van het Forum voor Praktijkgericht Onderzoek op 1 oktober 2009. Ontmoeting en uitwisseling staan deze dag centraal.

Na een verrassende opening staat speeddaten op het programma. Inkorte tijd spreek je veel mede-lectoren en kun je ‘gouden eieren’uitwisselen.  Slowdaten geeft je vervolgens de mogelijkheid deontmoeting met een aantal lectoren te verdiepen.Intrigerende vragenof thema’s die hieruit voortvloeien, zijn het startpunt voor hetkenniscafé. Host zelf een onderwerp of schuif aan bij thema’s dieje aanspreken. Na het kenniscafé volgt de lancering van de nieuwewebsite van het Forum. De conferentie wordt afgeslotenUTwente-hoogleraar Jan van den Akker.

“Het wordt een dag waarbij je kunt brengen en halen zonder naarhuis te gaan met extra werk, maar wel gevoed met nieuwe ideeën encontacten en bovenal geïnspireerd door elkaar!”, zo zegt MiaDuijnstee, de voorzitter van het Forum voor PraktijkgerichtOnderzoek.  

Programma

09.15 – 09.45 u:    inloop
09.45 – 10.00 u:    verrassende opening door’droombaangoeroe’ Huub van Zwieten
10.00 – 10.30 u:    speeddaten: wie heeft welkegouden eieren?
10.30 – 10.55 u:    slowdaten: verdieping rondintrigerende vragen
10.55 – 11.10 u:    introductie onderwerpenkenniscafé
11.10 – 12.25 u:    kenniscafé
12.25 – 13.10 u:    lancering website en afsluitendelezing door UTwente-hoogleraar Jan vanden Akker (UTwente), directeur van SLO, expertisecentrum voorloopbaanontwikkeling.
13.10 – 14.30 u:    lunch

Wanneer?
Donderdag 1 oktober 2009
9.15 uur – 14.30 uur

Waar?
Ottone
Kromme Nieuwegracht 62 
3512 HL Utrecht

Aanmelden
Meld je aan voor de lectorenconferentie door een mail testuren naar info@lectoren.nl.Geef daarbij aan: naam, titel(s), lectoraat en hogeschool.Aanmelden voor het hosten van een tafel tijdens het kenniscafé kannu al via de mail. Stuur ook een foto mee. Deze foto gebruiken wevoor een beeldend overzicht van alle lectoren die deconferentie bijwonen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK