Kroonprins opent RDM Campus

Nieuws | de redactie
29 september 2009 | Na twee jaar is de verbouwing van de oude Rotterdamse loods en RDM-directiekantoor klaar. Prins Willem Alexander komt daarom de nieuwe RDM Campus 29 oktober 2009 officieel openen. ROC, hogeschool Rotterdam en Bouwkunst Academie vinden er een innovatief tehuis, samen met creative industries.

De oude machinehal en het directiegebouw van de RDM zijn vanaf2007 grondig verbouwd en heten nu Innovation Dock en Droogdok. Inhet voorjaar van 2009 is het ‘scholendeel’ van het Innovation Dockal in gebruik genomen door Hogeschool Rotterdam en AlbedaCollege.
Met de afronding van de verbouwing van het bedrijvendeel vanhet Innovation Dock én van het Droogdok, is RDM Campus vanaf najaar2009 volledig in bedrijf. Op RDM Campus werken mbo- enhbo-onderwijs samen onder één dak. Daarnaast wordt samengewerkt metde innovatieve en creatieve maakindustrie, die hier bedrijfsruimtekan huren.
RDM Campus is ook de nieuwe thuisbasis voor de RotterdamseAcademie van Bouwkunst, gevestigd in het Droogdok en eind augustusgeopend en in gebruik genomen.
 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK