Roosevelt excellent beoordeeld

Nieuws | de redactie
2 september 2009 | De Roosevelt Academy krijgt het predikaat ‘excellent’ van de NVAO. Bij het optreden van premier Balkenende bij de Zeeuwse kennis-hotspot wordt dit heden bekend gemaakt.

De accrediteringsraad heeft vastgesteld dat het nieuweuniversitycollege van UCU-oprichter Hans Adriaanssens, net als zijneerdere geesteskind, uitblinkt. Het predicaat ‘excellent’ wordtverleend voor de facetten ‘gerealiseerd niveau’ en ‘rendement’, dieonderdeel zijn van het thema ‘resultaten’ bij de validering van degeboden kwaliteit.

Een internationaal panel, met daarin onder meer een hoogleraar uitBrussel en uit Chicago, had de kwaliteitskenmerken van de opleidinggeanalyseerd . Zij gaven aan dat de bereikte resultaten van eenuitzonderlijk niveau zijn en ‘of top quality on an internationallevel’. Men was vooral onder de indruk van de doorstroom die vanuitRoosevelt mogelijk wordt voor studenten. Zij worden toegelaten tothet beste in de disciplines, van de ETH en LSR tot Oxford.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK