Wijffels: ‘ScienceGuide schrijft de waarheid’

Nieuws | de redactie
7 september 2009 | Herman Wijffels maakt de redengeving van de ScienceGuide Top 10 van 2009 helemaal tot de zijne. Met een kwinkslag gaf de oud-bewindvoerder van de Wereldbank en kabinetsinformateur aan wat hem daar zo in beviel.

De Tilburgse Sylvester Eijffinger vertelde dat hij overrompeldwas door de derde plaats daarin. Wijfels zei daarover tegen hem;”Maar ja, als er iemand plezier heeft van de crisis, dan jijwel…” Toen hem gemeld werd, dat dit precies de argumentatie vanScienceGuide was geweest, zei Wijffels: “Zo zie je maar.In elk geval schrijven ze daar dan de waarheid!”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK