Stampvol Amsterdam valt toch mee

Nieuws | de redactie
7 oktober 2009 | De massale toestroom van eerstejaars studenten naar de Universiteit van Amsterdam blijkt zich nu toch niet te materialiseren.

De massale toestroom van eerstejaars studenten naar deUniversiteit van Amsterdam blijkt zich nu toch niet tematerialiseren. Men had de informatieverstrekking over de instroomal gekanaliseerd via een slechts voor medewerkers en studententoegankelijke site.

In plaats van de meer dan 9000 vooraanmelders waarover rond deopening van het academisch jaar gesproken werd, blijken er nu ietsmeer dan 7000 eerstejaars collegegeld te betalen. En daarin zittenook omzwaaiers en dergelijke. Het echte aantal nieuwe studentenligt rond de 6200.

 

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK