Student ontwikkelt iPhone applicatie

Nieuws | de redactie
30 oktober 2009 | Robin Speijer, student technische informatica aan de Hogeschool Rotterdam, helpt reizen via de iPhone. 'Gewoon mooi' vindt hij zijn innovatief ontwikkelwerk. Gebruikers geven het een 8,5.

Robin ontwikkelde voor een wedstrijd van reisplanner 9292ov eenapplicatie voor de iPhone. De wedstrijd won hij net niet, maar zijnapplicatie wordt inmiddels wel verkocht via de website AppStore.

De applicatie is handig voor de reizende iPhone-bezitter. Nietalleen de geplande reis is op te vragen, maar ook eventuelevertragingen en een kaartje van de omgeving van de aankomsthalte.Op de site van iPhoneclub  wordt hetprogrammaatje met een 8,5 gewaardeerd.

Op zijn eigen blog schrijft Robin over hetontwikkelen van zulke applicaties onder meer: ‘Ik ben me eigenlijksteeds meer gaan verbazen over hoe leuk het ontwikkelen voor deiPhone kan zijn’ en ‘De iPhonewereld is gewoon mooi’.

Zie de uitleg van Robin Speijer op de website van Profielen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK