Uw vraag voor Obama

Nieuws | de redactie
12 oktober 2009 | ScienceGuide-lezers kunnen hun vraag aan Nobel-winnaars Elinor Ostrom of Barack Obama stellen en via BBC World nog antwoord krijgen ook.

Now here’s your chance! Submit your question to one or more ofthe 2009 Nobel Laureates and a selection of the most interestingquestions will be answered by the Laureates on camera in a seriesof programmes due to run on BBC World News this fall including thediscussion programme “Nobel Minds”.

http://nobelprize.org/prog/php/ask_a_laureate/
U kunt op deze site ook uw vraag kwijt aan deverrassende, zeer terechte winnares van de Nobelprijs voor deliteratuur, Herta Müller, en aan de anderen die dit jaar bekroondzijn. (Voor vragen aan Harry Mulisch kunt u terecht bij De BezigeBij.)

«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK