HBO’er jongste SER-lid ooit

Nieuws | de redactie
24 december 2009 | Jesse Klaver studeerde tot voor kort aan de sociaalagogische opleidingen in Den Bosch. Als CNV-jongeren voorzitter is de 23-jarige hbo’er nu toegetreden tot de Sociaal Economische Raad, als het jongste lid ooit.

Vanuit de christelijke vakbond is hij deel van de delegatie vanwerknemersleden binnen de SER en hij gaat vanuit die rol regeringen parlement adviseren over de hoofdlijnen van hetsociaal-economisch beleid. Via Twitter is het werk van denieuwe polderbestuurder te volgen, zodat ook op die manier de Raadop 21e -eeuwse manier gaat communiceren.  


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK