Nobel-diner voor fijnproevers

Nieuws | de redactie
10 december 2009 | De Nobelprijs vraagt ook een prijs van de gelauwerde. Je moet aanzitten aan het galadiner. En dat gaat in het zo sober-Skandinavische Zweden uitermate 19e eeuws. Tsja, dat krijg je met een strikt ceremonieel koningschap: dan gaat ceremonie ook echt tellen.

De arme Elinor Ostrom, die in haar zelfgebreide trui haarofficiële Nobelredehield, moet nu opgedoft bij koningin Silvia en ene prinsesMadeleine zitten…..En de zo verrassende Duitse literatuurwinnaresHerta Müller moet tussen allemaal chemici en fysici eten. Deofficiële tafelschikking van de Nobelprijs-site is kostelijk om tebestuderen!


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK