HBO: H van Hazes?

Nieuws | de redactie
11 januari 2010 | Bij 'management van creativiteit en innovatie' gaan zes HvA-studenten afstuderen op het maken van een lied om het Nederlands voetbalelftal aan te moedigen.

Om de tekst dicht bij de gevoelens van de fansaan te doen sluiten hebben ze via straatinterviewscatchphrases verzameld. “Veelal het bekende werk hoor:Afrika, we komen eraan, voetbalvrouwen, de Duitsers verslaan,”meldt een van hen in het AD.

Het afstudeerproject zou de zes betrokkenen enkele maanden duren.Welk aspect van management op hbo-niveau, van innovatief handelenen ontwikkeling van creativiteit in het project getoetst wordt,vertellen ze in het ochtendblad er niet bij. Of het hogerprofessioneel afstudeerwerk valtonder hbo-ambities als kenniscirculatie,praktijkgericht onderzoek, of Mode 2 onderzoek is ook niethelemaal helder.  

De zes HvA-studenten hopen dat de zoon van Andre Hazes zijn vaderwil opvolgen als vertolker van hun levenslied. Sport en HBO,het blijft een inhoudelijk fatale combinatie……  

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK