Hotel is winnaar

Nieuws | de redactie
22 januari 2010 | Stenden heeft een 'innovatie in duurzaamheid' prijs gewonnen met zijn hogeschool-hotel.

Stenden University Hotel uit Leeuwarden heeft deEuropean Mise en Place Cup (EMCUP) gewonnen. Runner-upswaren NHTV Breda en Bad-Honnef Bonn.

Hotelscholen die meedingden naar deze prijs voorinnovatie waren de Hotelschool Wenen, Saxion College inApeldoorn, Oxford Brooks, Hotelschool Helsinki, Hotelschool DenHaag en Maastricht Hotel Management School.

In deze competitie namen 9 teams, onder begeleiding vanhun hotelschooldirecteuren, deel p de NHTV in Breda.Vooraf hadden ze de opdracht gekregen om een innovatieveco-creation te ontwikkelen voor de gastvrijheidsbranche waarbij defocus gelegd moest worden op duurzaamheid en people, planet enprofit.

De EMCUP is een initiatief van projectbureau Mise en Place en biedteen competitie aan diverse Europese hotelscholen. De organisatiewil zoveel mogelijk innovatief handelen onder studenten stimulerenwat in de verdere carrière in de gastvrijheidbranche van pas kankomen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK