Lid CvB krijgt geschenk

Nieuws | de redactie
29 januari 2010 | CvB'er Koos Duppen van de RUG is deze week jarig. 'Het eerste cadeau is binnen,' zei hij, toen hij van SP-jongeren een Gouden Phallus overhandigd kreeg. Welk deel van zijn beleid was zo opwindend?

Het gaat om het plan voor €100.000lichtreclame te zetten op het Zernike-terrein waar zijnuniversiteit en de Hanzehogeschool een campus hebben. Deactievoerders verdenken Duppen en zijn collega’servan dat de RUG niet wil onderdoen voor deHanzehogeschool.

“Een ton uitgeven om een hoger gebouw te hebben dan de Hanze, datkomt toch wel een beetje over als kinderachtig vergelijken wie hetgrootste piemeltje heeft”, zegt hun-woordvoerder tegen StudNed.”Wij geven meneer Duppen nu maar een enorme penis zodat hij kanstoppen met dat wedstrijdje en het geld weer gewoon in onderwijskan steken.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK