Nieuwsflits 22 februari

Nieuws | de redactie
22 februari 2010 | ScienceGuide blikt terug op de triomfen en nederlagen van drie jaar Ronald Plasterk, wijst de winnaar aan van de val van het kabinet en blikt vooruit op het rapport Veerman.Nieuwsflits ScienceGuide – HO en de val van BalkenendeIV

Hoe verder na 3 jaar Plasterk?

  • De verwachtingen waren hooggespannen, maar een bittere RonaldPlasterk verlaat de Hoftoren in mineur. ScienceGuideanalyseert de triomfen en nederlagen van drie jaarministerschap.

  • Ook Jo Ritzen (UM) kijkt terug op het tijdperk-Plasterk. Hijgeeft hem een kleine 6. Volgens de oud-minister was Plasterk teveel columnist, te weinig visionair en op financieel terrein “teveel de vriend van Wouter Bos.”

  • Hoe zal het de Californische droom van Plasterk vergaan? Marijkvan der Wende (voorzitter IMHE-OECD) hoopt dat de Commissie Veermande structuur van het HO-stelsel ongemoeidlaat en zich richt op de belangrijkste problemen daarbinnen. Datkon wel eens kloppen

  • De val van het kabinet brengt de LSVb een onverwachteoverwinning.Hun wens van een studentassessor in de CvB’s van universiteiten enhogescholen lijkt na Plasterks vertrek uit te komen.

 

Wilt u de Nieuwsbrief ook ontvangen? Klik hier.
Redactie ScienceGuide – 020-4285371

Afmelden kan via info@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK