Van ScienceGuide Top 10 naar Mediatop

Nieuws | de redactie
1 februari 2010 | Geen prof wist meer media te 'scoren' vanuit Tilburg dan Sylvester Eijffinger, aldus de berekening van zijn universiteit. En daar speelt de ScienceGuide Top 10 nadrukkelijk en rol bij!

“Bij BNR (Economenpanel) en bij RTL-Z (Nieuws, Kijker aan Zet)kan Eijffinger wel een kampeerbed installeren, want daar was hijzo’n beetje iedere week te gast. Koning van de snelle scores op hetmediabord. Syl, de Phil Taylor van de Mediavalorisatie,” zobeschrijft de UvT-staf hun economische kenniscirculeerder pur sangin het Mediatop 2009 overzicht. 

“Altijd in voor een pijlsnel commentaar, maar ook Lid van hetMonetaire Expertpanel van het Europarlement. Gastdocent in Harvarden Rotterdam. Van Lanschot Lecture-netwerker. Frankfurt-ECB-hopper.Nummer drie op de lijst van meest invloedrijken in onderwijsland(ScienceGuide). Sinds een paar maanden essayistvan FD (‘nee, geen columnpjes’). De man die Kalshoven (Volkskrant),Koelewijn (FD) en Wynia (Elsevier) prikkelt tot venijn.”

Alle reden dus om Eijffingers jongste analyses van Bernanke, Obama, Bos enhet inflatiespook na de crisis nog eens scherp te lezen. OpScienceGuide weer, natuurlijk.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK