Café California

Nieuws | de redactie
7 april 2010 | Op vrijdag 16 april is er niet zo maar een VSNU-Café in het Haagse Dudok. Gast is de voorzitter van 'de Commissie Veerman' zelf, daags na de onthulling van zijn rapport over het 'Californisch model'. Hij gaat in debat met HBO-topvrouw Geri Bonhof, SP'er Jasper van Dijk en WO-voorman Sijbolt Noorda.

Mogelijke onderwerpen die tijdens het Café worden besproken,zijn volgens de VSNU onder meer differentiatie en meerselectiviteit, schaalverkleining voor meer maatwerk voor destudent en de doorstroming binnen het hoger onderwijs.

Over Veerman en de achtergronden en thema’s van zijn commissie enrapport leest u hier alles. 

Meldt u hieraan.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK