Rotterdam benoemt 40ste lector

Nieuws | de redactie
7 juni 2010 | Mr. Arnoud Vlak is benoemd tot Lector Maatschappelijk Vastgoed aan de Hogeschool Rotterdam. Vlak is momenteel managing director van IPD Nederland/IPD European Social Property Services en is vooral bekend door zijn werkzaamheden voor de vastgoedindex voor woningcorporaties.

Het College van Bestuur ziet Vlak als een bruggenbouwer die doorzijn uitgebreide professionele netwerk en het functioneren alslector te combineren de verbindingen zal leggen tussen hetonderzoeks- en onderwijsprogramma van de hogeschool en demaatschappelijke en commerciële sectoren die bij de exploitatie vanmaatschappelijk vastgoed betrokken zijn.

Voor het tot ontwikkeling brengen van dit kennisgebied zijn dezeverbindingen van doorslaggevend belang. Het lectoraat is geplaatstbij het Instituut voor Management Opleidingen van de hogeschool enwordt geïntegreerd in het instituutsbrede management. Vlak ishiermee als 40ste lector bij de HogeschoolRotterdam benoemd.

Arnoud Vlak (Rotterdam, 1962) is managing director van IPDNederland/IPD European Social Property Services en tevens lid vande board of directors van Investment Property Databank Ltd. inLonden. Hij treedt op als gastdocent voor diverse opleidingen ophet gebied van vastgoedmanagement en is tevens lid van de Commissievan Toezicht voor de bijzondere leerstoel Ondernemen met Grond enLocaties aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij publiceerdehet boek ‘Corporaties & sturen met kengetallen, corporaties enhun rollen in de vastgoedbedrijfskolom’.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK