Boegbeeld verlaat Windesheim

Nieuws | de redactie
9 juli 2010 | Hein Dijkstra vertrekt per 1 september 2010 bij Hogeschool Windesheim. Twaalf jaar zat hij in het College van Bestuur, waarvan tien jaar als voorzitter. Zijn visie was te komen tot meer coherentie en profilering. Hij zette ermee de hogeschool als kennisinstelling steviger op de kaart.

Hein Dijkstra was tien jaar lang voorzitter van het CvB vanHogeschool Windesheim. Onder zijn leiding (1998-2008)  groeideWindesheim uit tot een grote en brede kennisinstelling. In 2008kondigde hij aan het voorzitterschap van het College van Bestuurneer te leggen en zich helemaal te richten op een aantalstrategische projecten. Het afgelopen collegejaar heeft hij zichvolledig geconcentreerd op de ontwikkeling van de hogeschool in Flevoland, op de campusontwikkeling en op hetHonours College. Dijkstra was een groot voorstander van een beterespreiding van lectoren.

De intensiteit van de functie gedurende 12 jaar eisen hun tol enzijn nu aanleiding voor de beslissing van Hein Dijkstra om afscheidte nemen van Windesheim. Windesheim keert per 1 september 2010terug naar een College van Bestuur dat bestaat uit een voorzitteren een lid CvB, prof. dr Albert Cornelissen en drs. Jan WillemMeinsma.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK