Eveline Crone benoemd in onderwijsraad NWO

Nieuws | de redactie
24 augustus 2010 | Eveline Crone, hoogleraar neurocognitieve ontwikkelings-psychologie aan de Universiteit Leiden, is benoemd tot lid van de Programmaraad voor het Onderwijsonderzoek van NWO. Crone is tevens voorzitter van de Jonge Akademie van de KNAW.


De Programmaraad voor het Onderwijsonderzoek (PROO) financiert wetenschappelijkonderzoek op het terrein van het primair onderwijs, algemeenvoortgezet onderwijs, voorbereidend beroepsonderwijs en middelbaarberoepsonderwijs en lerarenopleidingen. Het onderzoeksprogramma2008-2011 van PROO kent vier onderzoekslijnen:

  1. ‘Onderwijsleerprocessen en hun opbrengsten’
  2. ‘Onderwijspersoneel’
  3. ‘Pedagogische functie van het onderwijs’
  4. ‘Kenmerken van onderwijsstelsels en centrale functies vanonderwijs’

«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK