Hoe wordt u excellent?

Nieuws | de redactie
28 september 2010 | In het Sirius-programma kunnen hogescholen en universiteiten hun eigen excellentieprogramma vormgeven. Wat kunt u uw studenten concreet bieden en wat vereist het van de staf, zowel in onderwijstaken als in management? En hoe divers kunt u excellentie vorm en inhoud geven? De masterclass van Facta en ScienceGuide wijst op 6 oktober de weg.

U vindt hier het uitgebreide programma en de gegevensvoor aanmelding.

In de masterclass wordt onder meer de inleiding’Excellentie in het Nederlandse onderwijs’ gehouden over: ‘hoestaan we er momenteel voor? Zesjescultuur in Nederland? Hoeverhoudt Nederland zich eigenlijk tot andere landen en waarliggen de uitdagingen voor het Hoger Onderwijs?’ door MarcaWolfensberger, lector Excellentie in hoger onderwijs ensamenleving, Hanzehogeschool Groningen. Een recent betoog van haarover dit thema leest u hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK