Meester Mark blijft

Nieuws | de redactie
29 september 2010 | Elke vrijdagochtend les geven aan het vmbo in de Schilderswijk, dat zit er niet meer in voor Mark Rutte. De Trêves-zaal gaat waarschijnlijk toch echt voor, straks. De les maatschappijleer wordt daarom verzet naar donderdag, want meester Mark blijft wel komen.


Rutte gaf sinds 2008 iedere vrijdagmorgen les op de Haagse school.Omdat de vrijdag vaak het drukste moment van de week is voor depremier, wordt zijn les maatschappijleer verschoven naardonderdag.

Contact met de burger is voor de VVD-leider niet de reden om leste geven, vertelt hij in Elsevier. “Ben je mal. Een politicus dieeen paar uur moet lesgeven omdat-ie anders geen voeling meer heeftmet de samenleving, is toch al reddeloos verloren. Ik vind hetgewoon leuk om les te geven.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK