Wat is nodig, wat is overbodig?

Nieuws | de redactie
9 september 2010 | Op donderdag 16 september behandelt het VSNU-Café de vraag: wat doen bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen om het Nederlands onderzoeksklimaat en de kenniseconomie te versterken? Met onder andere werkgeverstopman Bernard Wientjes.

Tijdens dit VSNU-Café zullen Bernard Wientjes (voorzitter vanVNO-NCW), Mark Harbers (Tweede Kamerlid van de VVD), Mirjam vanPraag (Directeur Amsterdam Centre for Entrepreneurship) en SijboltNoorda (voorzitter van de VSNU) met elkaar in discussie gaan onderleiding van Maria Henneman. 

Zij gaan met elkaar en de aanwezigen in het café de degens kruisenover vragen als: wat is nodig, en wat is juist overbodig ofcontraproductief in de huidige financieringsstructuur vanonderzoek? Hoe kunnen de private en publieke sector hun krachtenbundelen om een nationaal consistent onderzoeksbeleid voor de langetermijn te ontwikkelen? Waarom is een Kennis- en Innovatieraad juist nu zo nodig?

U kunt zich hier aanmelden voor hetVSNU-café


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK