Fontys-topman herijkt sociale opleidingen

Nieuws | de redactie
27 oktober 2010 | Norbert Verbraak, de oud-collegevoorziter van Fontys hogescholen, gaat de club trekken die de sociale opleidingen in wo en hbo moet herijken.

De commissie-Verbraak krijgt de opdracht disciplines alspsychologie en pedagogiek te onderzoeken, als ook de hsao-sectorbinnen het hbo. Daar moet een sectorplan uit voortkomen naaranalogie van het werk van de commissie-Dijkgraaf voor hetkunstonderwijs. Verbraak bereidt de opstelling van zo’n sectorplandoor de betrokken instellingen nu voor, een rol waarhij als voorzitter van de CDHO ten aanzien van demacrodoelmatigheid voor gevraagd was.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK