Nominaties Annette Roetersprijs bekend

Nieuws | de redactie
1 oktober 2010 | De meest innovatieve en originele scriptie wordt op Windesheim jaarlijks beloond met een kunstwerk. Oud -CvB voorzitster en onderwijsinspectie-chefin Annette Roeters is voorzitter van de jury. De prijs draagt inmiddels ook haar naam.

En de nominaties zijn..

Deze week koos de jury, onder leiding van inspecteur-generaalvoor het Onderwijs Annette Roeters, vier genomineerden.Vanuit de School of Business & Economics dingen er drieinzendingen mee naar de prijs: Dennis Hop en Mark van Veen(opleiding Bedrijfseconomie), Denise Adema (opleiding CommerciëleEconomie) en Pierre Bruens en Bas Hadders (opleiding Accountancy).Ook een inzending uit de School of Engineering & Design werdgenomineerd: Sander van Vliet en Harm Jan Dekker (opleidingTechnische Bedrijfskunde).

Op 11 oktober reikt Roeters de prijs uit aan de winnaar, tijdenseen feestelijke bijeenkomst met genomineerden en gasten. Deuitreiking start om 14.30 uur in de Gert Veenhovenzaal op de Campusvan Windesheim in Zwolle.

Innovatief en origineel

Jaarlijks studeren bij Windesheim zo’n 2500 studenten af.Doorgaans doen ze dat met een scriptie. Het beste en meestinnovatieve afstudeerwerk wordt beloond met een kunstwerk, 1.250euro en publicatie van de scriptie. De Annette Roetersprijs wordtmede mogelijk gemaakt door de Vereniging VU-Windesheim.

Studenten van Windesheim komen in aanmerking voor nominatie alshun scriptie uit het lopende collegejaar dateert, origineel eninnovatief is en beoordeeld is met minstens het cijfer 9. Bovendienmoet de scriptie, op basis van goed onderzoek, resultaten enaanbevelingen opleveren voor de beroepspraktijk.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK