Van industrie naar hogeschool

Nieuws | de redactie
20 oktober 2010 | Marc de Leeuw gaat het Automotive instituut van de HAN leiden. Daarmee is een sleutelfiguur uit de betrokken industrie medeverantwoordelijk voor de vervolgstappen om dit instituut krachtig te positoneren, ook internationaal.

Ir. De Leeuw is 25 jaar in de Automotive en Aerospace industriewerkzaam, de laatste 15 jaar als CEO. Hij heeft bij bedrijvenstrategische koersveranderingen met dagelijkse operationeleverbeteringen gecombineerd. Dit past uitstekend bij de fase waarinHAN Automotive zich bevindt. Marc de Leeuw gaat het InstituutAutomotive voor minimaal 1 jaar leiden.

Met de komst van Marc de Leeuw zet de HAN een volgende strategischestap om het Instituut Automotive zowel nationaal als internationaalte positioneren als belangrijke speler in het veld van deAutomotive industrie en de verbinding met de beroepspraktijk verderte verstevigen.

De Leeuw is al jaren een key player in de Automotive industrie.Naast zijn functies bij Nooteboom was hij lid van het bestuur vanEVO en is hij lid van o.m. het bestuur van de Industriële KringNijmegen, B4You en het Regionaal Centrum voor Technologie.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK