Amani brengt Marokkaans talent bijeen

Nieuws | de redactie
4 november 2010 | Hoe zie jij je toekomst voor je? Heb jij al helemaal helder wat je wilt?Zoek je nog een stage- of afstudeerplek? Dit zijn vragen die het mentoraat Amani van de Hogeschool Rotterdam stelt aan Marokkaanse studenten tijdens een Young Maroccan Professionals Day. Organisator is Rabia Bouzian, ScienceGuide student van het jaar 2009.


Op 8 november organiseert het Marokkaans mentoraat van deHogeschool Rotterdam een Young Maroccan Professionals Day. Sprekerdie middag is schrijver en columnist Mohammed Benzakour.

De hogeschool kent een grote diversiteit en speelt daar met hetmentoraat op in. Trekker van het mentoraat Amani – zij die wensenvervullen- is Rabia Bouzian, de ScienceGuide student van 2009. Eeninterview met haar leest u hier.

Een flyer van de bijeenkomst vindt u hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK